luni, 11 aprilie 2011

Tirol - Rafnic (0-1) 1-1

Dupa cum am zis inainte de meci echipa noastra a mers la Tirol cu ideea de a obtine un rezultat bun. 
     Meciul din Tirol nu a fost un meci spectaculos , un factor care o influentat acest lucru este starea foarte proasta a terenului .
    Dupa vreo 15 minute de tatonare, Stiopu Lucian profita de o greseala in defensiva a ehipei gazda si porneste una din cursele lui pe flancu stang si paseaza decisiv in fata portii echipei din Tirol de unde Ghiurcuta Flavius inscrie fara emotii .
   Dupa ce am inscris am facut aceasi greseala care am facuto si la meciul din Dognecea si anume ne-am retras prea tare in defensiva , ceea ce avea sa duca la marcarea golului egalizator in repriza a 2-a .
  Dupa ce am fost egalati am avut 3 ocazii imense de aduce cele 3 puncte acasa , insa pana la urma scorul de egalitate este unul echitabil . 
   Echipa A.S. Unirea Innsbruck Tirol este o echipa puternica , cu care ne vom bate pana la sfarsitul campionatului pentru un loc cat mai bun in clasament . 
  Dorim sa multumim echipei gazde pentru fair-play'ul din timpul jocului si ospitalitate de dupa sfarsitul meciului si le dorim bafta in continuare !!!