luni, 10 octombrie 2011

RECOLTA RAFNIC-VOINTA TARNOVA 2-1 (1-0)

    Azi 09.10.2011 am disputat meciul etapei a VII-a acasa impotriva echipei Vointa Tarnova. Un meci pe care noi jucatorii echipei Recolta Rafnic l-am considerat castigat dinainte datorita faptului ca echipa Tarnova este pe ultimul loc in clasament, astfel a devenit un meci destul de greu, un meci de lupta, cum era de asteptat dupa victoria Tarnovei cu Vermes (1-0), jucatorii nu au facut deplasarea la Lupac (terenul unde joaca Recolta Rafnic) doar de-a face act de prezenta.
   Meciul a inceput intr-o nota normala cu dominarea echipei Recolta, asta si datorita faptului ca veneam dupa doua succese foarte frumoase (acasa cu Gradinari 3-2, si in deplasare la Nermed 3-0), si asta datorita faptului ca nu suntem singurii alaturi de noi se afla doi oameni (Suker si Carol Gurgu) care intradevar iubesc fotbalului si lasa totul  pentru a fii alaturi de echipa. Am inceput meciul cu dominarea noastra si cu cateva ocazii notabile reusim sa deschidem scorul prin Chicheres Marian care la o deviere subtila a atacantului nostru Ramy reuste sa scape singur cu portarul advers si inscrie cu un sut frumos printre picioarele acestuia. La scorul de 1-0 Recolta mai reuste trei-patru ocazi la poarta Vointei prin Capatana Mihai in doua randuri suturi alaturi de poarta si prin Galusca cu un sut de la aproximativ 35-40m, minge care se duce in transversala portii adverse. Dupa aceste ocazii arbitrul meciului, un arbitru foarte slab pentru acest nivel pune capat primei reprize.
  Intratii la pauza cu scorul de 1-0 jucatorii echipei Rafnicului primeste bine meritata cearta din partea antrenorului Carol Gurgu si a presedintelui Suker. In partea a doua jucatorii Recoltei au intrat cu dezinvoltura in meci si asta datorita scorului si a faptului ca era mare diferenta din clasament si am reusit iarasi cateva ocazii  notabile, iar la o faza la care nu anunta nimika fundasul dreapta Chicheres Nicolae il agata pe atacantul echipei Tarnova in care si arbitrul fara nici o ezitare dicteaza 11m. Astfel Tarnova reuseste egalarea. Dupa acest gol jucatorii Recoltei incep o lupta acerba pentru a reusi ca cele trei puncte puse in joc sa ramana la Rafnic. Astfel incep ratariile pe banda-rulanta, prin Capatana scapt singur si trage tare peste poarta, Ramy singur cu poarta goala, si nu in ultimul rand cu Galusca care a avut doua loviturii libere executate bine, dar a dat peste un portar in  zi mare. Spre finalul meciului intrat de la pauza Zacu (care de fapt este portarul de rezerva), reuseste un sut lobat de la marginea careului, si reuste sa introduca mingea in plasa portii. 
  Astfel meciul se incheie cu scorul de 2-1 pentru Recolta Rafnic.
   Felicitarii intregii suflarii din Rafnic care au fost alaturi de noi, de la jucatorii pana la spectatorii din tribune.
  Acum ne asteapta un meci extrem de greu, echipa din Rafnic se deplaseaza la Maureni care este si liderul clasamentului, speram sa reusim un rezultat bun si sa dovedim ca ne meritam locul pe care-l avem si poate chiar mai sus, si nu in ultimul rand sa-i facem o bucurie in plus Presedintelui Suker, care chiar in ziua meciului cu Maureni isi mai adauga un trandafir in buchetul vietii. Pe aceasta cale eu Valentin-Alexandru Pop (Galusca) impreuna cu Recota Rafnic ii ureaza un calduros "La Multi Anii".
   Jucatorul meciului cu Tarnova a fost fundasul central Bulko.
   BAFTA RECOLTA!!!!!