duminică, 25 septembrie 2011

RECOLTA RAFNIC-UNIREA 2009 GRADINARI 3-2(2-2)

  Astazi 25.09.2011 echipa noasta Recolta Rafnic a disputat etapa aVI-a acasa impotriva echipei Unirea 2009 Gradinari. Am intrat cu gandul de a castiga acest meci, mai ales ca infrangerea suferita etapa trecuta la Ocna de Fier a fost nemeritata. 
  In minutul 21 mijlocasul stanga Faur primeste o pasa geniala de la mijlocasul central Balauroiu si scapa singur cu portarul si inscrie cu un sut sec pe langa el, in minutul 30 la o greseala in defensiva noastra Gradinariul reuseste egalarea, astfel dupa golul primit a devenit un joc de lupta in care Recolta a inceput un presing acerb impotriva oaspetilor si asta s-a vazut si pe tabela de marcaj pentru ca in minutul 38 Mihaitza reuseste cu un sut din interiorul careului sa readuca Recolta in avantaj pe tabela de marcaj. In minutul 42 la o iesire hazardata la ofsaid, Gradinariu reuseste pentru a doua oara sa restabileasca egalarea. Astfel s-a intrat la cabine cu scorul de 2-2.
  Inceputul celei de  a doua repriza prinde echipa din Gradinari mult mai indrasneatza si presand minute bune echipa din Rafnic, in minutul 72, Capatana Mihaitza incearca sa-l lobeze pe portarul oaspete dar mingea se duce putin peste poarta. La acest scor (2-2), arbitrul Iliuta face gresala dupa gresala, si nu indica cel putin 2 lovituri de la 11m, doua cornere clare pentru Rafnic, intr-un cuvant a pierdut jocul din mana, dar in minutul 85 o centrare  foarte buna il gaseste pe Mihaitza in centrul careului si cu o executie superba de cap reuseste sa aduca cele trei puncte pentru echipa din Rafnic. 
  Astfel se incheie un meci de lupta in care s-a dovedit ca jucatorii Recoltei si-au dat si viata pentru aceste puncte. 
  Jucatorul meciului fara doar si poate a fost CAPATANA MIHAITZA, iar Bulco a dat dovada pentru a nu stiu cata oara ca este unul din cei mai buni Fundasi Centrali din liga a V-a.
  Urmeaza un meci super greu la Partizan Nermed, si nu datorita faptului ca jucam la ei acasa, dar se cunoaste rivalitatea celor doua formatii datorita si faptului ca este un derby local in care se intalnesc doua echipe de nationalitate croata, dar sper sa dam dovada de maturitate si sa castigam cele 3 puncte puse in joc.
  BAFTA RECOLTA RAFNIC , in disputa de la Nermed. 
POSTAT DE VALENTIN POP